matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logika
PuRXUTM:
Jakie powinny być a,b,c,d, aby zachodziła równość zbiorów: {{a,∅},b}={{∅}} {{a,∅},b}={{∅}} ⇔ {a,∅}=b={∅} ⇔ a=∅ czyli b={a}={∅} dobrze
29 paź 16:58
PuRXUTM:
up
29 paź 18:10