matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy
Michał:
3
x
=7 Jak to rozwiązać? Proszę o pomoc
28 paź 22:54
MQ:
Zlogarytmuj sobie obie strony.
28 paź 22:54
Bizon:
x=log
3
7
28 paź 22:54
Radek:
x=log
3
7
28 paź 22:55
Michał:
Dzięki
28 paź 22:58