Wartość wyrażenia jest równa?
Julka : Wiedząc że dla x≠0 i x+1x= 9 wartość wyrażenia x2+1x2 jest równa:
28 paź 22:13
Saizou : | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | |
x2+( |
| )2=(x+ |
| )2−2x* |
| =(x+ |
| )2−2=92−2=18−2=16 |
| | x | | x | | x | | x | |
28 paź 22:15
Eta:
| | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | |
x2+ |
| = (x+ |
| )2−2x* |
| = (x+ |
| )2−2 =....... |
| | x2 | | x | | x | | x | |
28 paź 22:16
Bizon:
92−2
28 paź 22:17
Eta:
Ejj
Saizou 9
2=........ ( czeski błąd
28 paź 22:17
Saizou : tak oczywiście że miało być
9
2−2=81−2= 79
28 paź 22:19