matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz 5 wyraz ciągu jeżeli suma n początkowych wyrazów wynosi Sn=5n2
alina:
wyznacz 5 wyraz ciągu jeżeli suma n początkowych wyrazów wynosi Sn=5n
2
28 paź 20:32
Beti:
a
5
= S
5
− S
4
= ...
28 paź 20:33
Trivial:
https://matematykaszkolna.pl/forum/218414.html
28 paź 20:34