matematykaszkolna.pl
Zadanie z ksiązki do matury poziom podstawowy ma wyjść -1 tylko jak? daniel843: (1/3)x)+3/x=0
28 paź 18:08
daniel843: widzę że was przerasta....
28 paź 18:48
Bizon: ... ciebie na pewno ... −emotka
28 paź 18:50
daniel843: Ciebie też jak widać
28 paź 18:50
Bizon: ... nie sądzę −emotka Ale tak nic tu nie osiągniesz ... obrażanie to zła ścieżka ...
28 paź 18:58
daniel843: ależ czy ja tu kogos obraziłem ? kogokolwiek ? jak tak to gdzie ? proszę o cytat. skoro nie przerasta to to zrób, a jak jednak przerasta o czym mogą świadczyć posty niezwiązane z tematem, to niestety ale mi nie pomożesz co zresztą robisz
28 paź 19:11
Bizon: ... piszesz was ... a nie Was ... to po pierwsze a po drugie oceniasz do czego nic cię nie upoważnia. Ja dlatego też celowo piszę cię ....ciebie ... Bye
28 paź 19:14
daniel843: Czyli Cię przerosło ale się oczywiście do tego nie przyznasz. Jak dla mnie nie liczy się forma tylko treść i nie mam zamiaru sobie zaprzątać głowy wielkością jednej pieprzonej litery szczególnie ze 99% Polaków jest to obojętne. Upoważnia mnie, wolność słowa, wolność przekonań, sumienie, logiczne myślenie i kilka innych elementów świata i demokratycznego państwa. to jak ty napiszesz szczerze mówiąc zwisa mi i powiewa a jeśli nie masz zamiaru nic wnieść sensownego jak chociażby matematycznego rozwiązania to po prostu nic nie pisz. dziękuję i pozdrawiam
28 paź 19:19
Bizon: DNO I MUŁ MAMUSIA nic cię nie nauczyła
28 paź 19:23
daniel843: ohh widzę wzuty na poziomi gimbazjum się zaczynają a rozwiązać już rozwiązałem więc jak to mówią gimbazjaliści ssijj !
28 paź 19:25