| 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||||
= | + | + | + | + | = | |||||
| 2 | 4 | 8 | 16 | 32 |
| 16+8+4+2+1 | 31 | 32 − 1 | 32 | 1 | |||||
= | = | = | − | = | |||||
| 32 | 32 | 32 | 32 | 32 |
| 1 | ||
1 − | = 1−2−5 | |
| 25 |
| 1 | ||
a1 = 2−1 = | ||
| 2 |
| 1 | ||
q = 2−1 = | ||
| 2 |
| 1−q5 | 1 | 1−(2−1)5 | ||||
S5 = a1* | = | * | = | |||
| 1−q | 2 | 1−12 |
| 1 | 1−2−5 | ||
* | = 1−2−5 | ||
| 2 | 12 |
| 1−(2−1)5 | 1−2−5 | 31 | ||||
S5= 2−1* | = 2−1* | = 1−2−5= | ||||
| 1−2−1 | 2−1 | 32 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 16+8+4+2+1 | 31 | |||||||
+ | + | + | + | = | = | ||||||||
| 2 | 4 | 8 | 16 | 32 | 32 | 32 |