matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.prosze o wyjasnienie:)
kubusiek:
Liczba log(5na dole) 4 − log 5 20=
Ile i dlaczegoo
27 paź 19:00
irena_1:
4
1
log
5
4−log
5
20=log
5
=log
5
=log
5
5
−1
=−1
20
5
b
log
a
b−log
a
c=log
a
c
27 paź 19:20