matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
MMMM:
5
8
(3
8
+9
8
)
10
11
((
3
2
)
8
+(
9
2
)
8
)
6 paź 18:33
kameleon:
5
8
( 3
8
+ 3
16
)
=
(3
8
+3
16
)
10
11
(
2
8
5
8
*2
8
*(3
8
+3
16
)
10
8
=
=
=10
−3
10
11
(3
8
+3
16
)
10
11
6 paź 18:47