matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje oblicz
mc :
Funkcja okreSlona wzorem f(x)=x
2
+bx+c Oblicz b i c jeżeli do funkcji należą punkty (1,0) i (0,3)
27 paź 10:59
ICSP:
f(1) = 0 f(0) = 3 i dostajesz układ równań c = 3 oraz b = −4
27 paź 11:01