matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potęgowanie.
eraz:
(2
21
*3
20
)
3
Jak to obliczyć :
?
6
61
27 paź 09:43
Basia:
2
63
*3
60
2
63
*3
60
=
=
= ..............
(2*3)
61
2
61
*3
61
dokończ
27 paź 09:54
eraz:
4
3
Dziękuje.
27 paź 10:05