,,,
Madzia: dO WYKRESU FUNKCJI Y=35−2x nalezy punkt o wspołrzednych
27 paź 00:39
bezendu:
np (2,3)
27 paź 01:19
Wazyl: (27;1)
27 paź 02:04
Wazyl: Odwrotnie*
27 paź 02:05
Madzia: jak to obliczyc...
27 paź 07:39
Janek191:
y = 3
5 − 2x
Wstawiam za x i obliczam y :
x = 1 to y = 3
5 − 2*1 = 3
3 = 27 A = ( 1; 27)
x = 2 to y = 3
5 − 2*2 = 3
1 = 3 B = ( 2; 3)
| | 1 | |
x = 3 to y = 35 − 2*3 = 3−1 = |
| C = ( 3; 13) |
| | 3 | |
27 paź 07:56
Madzia: a ja mam takie odpowiedzi( 4, 1/27) b (3,1) c. 2−1 d 1, 9
27 paź 08:21
Hajtowy: b,c,d odpada jak widzisz

x=1 ⇒ y=27
x=2 ⇒ y=3
Odp A jest poprawna
27 paź 08:25
27 paź 08:25
...:
..odpowiedzi masz ... tylko zastanów się czy masz mózg

?
Zadania nawet poprawnie przepisać nie potrafisz?
27 paź 08:28