matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POTRZEBUJE ROZWIAZANIA
Ola:
(1/3)
−
3
*27
−
2
= 9
−
5
*
√
3
4
ZAPISANE W POSTACI O PODSTAWIE 3 JAKA MA POSTAC
27 paź 00:37
bezendu:
1
−3
*27
−2
=9
−5
*
√
3
4
3
3
−1
*36
−6
=3
−10
*3
2
dokończ
27 paź 01:22