matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
gasgd
asda:
Narysować zbiór A={x,y):x i y ∊R i |x|=|y|−x
26 paź 16:27
Aga1.:
1) x≥0 i y≥0 y−x=x y=2x 2)x<0 i y≥0 y−x=−x y=0 3) x<0 i y<0 −y−x=−x sprzeczność 4)dokończ.
26 paź 17:44