matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie trygonometryczne
iwona:
1−cos
2
2x= sin3x−cos(
π
2
) cos
2
2x=cos2xcos2x sin3x=sinx(3−4sin
2
x) dobrze zakładam? jakoś wynik mi nie chce wyjść...
25 paź 17:35
iwona:
?
25 paź 18:12
iwona:
?
26 paź 17:00