matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to obliczyć
aster:
Witam kto pomoże ? [2
3
* (2
3
)
2
] : [ ( 2
4
)
3
: (2
3
)
2
] =
25 paź 10:53
irena_1:
=[2
3
*2
6
]: [2
12
:2
6
]=2
9
:2
6
=2
3
=8
25 paź 11:04
aster:
dzięki
25 paź 11:07