matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
helpmeplease:
12
sinα*cosα=
26
Oblicz sin α i cosα
24 paź 21:55
Janek191:
Nie powinno być czasem tak
12
sin α * cos α =
?
25
25 paź 08:44
mw:
W każdym razie może być tak sinα(1−sin
2α)=coś tam sinα−sin
3 − coś tam=0 Itd. Moze coś wyjdzie
25 paź 08:54