matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
hej:
mam takie pytanko, pierwiastek z liczby 48 to 2
√
3
?
24 paź 17:13
Tekla:
nie
24 paź 17:18
Mila:
√
48
=
√
16*3
=
√
16
*
√
3
=4
√
3
24 paź 17:19
hej:
dzieki
24 paź 17:38
olk:
lubΩ
24 paź 17:46