matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
Daga:
Rzuca my równocześnie trzema symetrycznymi monetami. Prawdopodobieństwo zdarzenia, że na wszystkich monetach wypadnie orzeł lub na wszystkich monetach wypadnie reszka, jest równe
24 paź 13:57
irena_1:
2
1
1
P(A)=
=
=
2
3
2
2
4
24 paź 14:04