matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz dziedzinę
basiuuuuunia:
Oblicz dziedzinę 1) F(x) = √5x− x2 +1/x−2 2) g(x) = 2x/ pierwiastek 3 stopnia√1−4x2 3) F(t) = √5t− t2 4) f(x)= log (sinx) 5) g(x)= √cosx 6) h(t)= √t2−1 + √ 1+t2
23 paź 21:25
Hajtowy:
Zapisz czytelniej
23 paź 21:32