matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczba U{6}{p{7}+3} jest równa
aaaaaa:
6
Liczba
jest równa
√
7
+3
23 paź 18:09
5-latek:
6(
√
7
−3)
6
√
7
−18
6(
√
7
−3)
=
)}=
=
=−3(
√
7
−3)= policz
(
√
7
+3)(
√
7
−3
−2
−2
24 paź 09:38