matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o pomoc :)
dominika:
Proszę o pomoc
√
2
log
√
2
=
2
23 paź 16:43
dominika:
Prosze o pomoc
23 paź 17:12
matyk:
Jak ten zapis wygląda dokładnie? co jest podstawą?
√
2
23 paź 17:13
MQ:
√
2
1
=
=(
√
2
)
−1
2
√
2
log
a
a
n
=n
23 paź 17:15
Nienor:
2
1
2
log
√
2
=log
√
2
2
1
2
−1
=log
√
2
2
−
1
2
=−log
√
2
√
2
=−1
2
U góry dzieje się tak:
1
1)
−1
2
1
2)−
2
23 paź 17:16
dominika:
nie rozumiem
23 paź 17:27