matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiazac uklad rownan
ewa:
rozwiazac uklad rownan x−4y−3z=2 2x−3y+5z=0 −3x+5y −2z=−7
22 paź 22:05
Antek:
Pani Ewo. Ma Pani 3 niewiadome i 3 rownania Policzyc wyznacznik W . jesli nie rowna sie 0 to metoda Cramera
22 paź 22:11