Logarytmy
Sania: log2x + log5x = log315
22 paź 21:40
Sania: ?
22 paź 21:51
Sania: ?
22 paź 21:58
Sania: | | 2 | | 1 | |
Jeszcze |
| − |
| = 0 |
| | 2+log2x | | log2x−1 | |
22 paź 22:09
Piotr 10: Wpierw dziedzinę określ.
Później wstaw zmienna pomocniczą t
log
2x=t
22 paź 22:10
Sania: Wale to! Idę się nawalić!
22 paź 22:12
Piotr 10: Powodzenia.
22 paź 22:13
ufo:
22 paź 22:14
Piotr 10: Few minutes later:
22 paź 22:17
Sania: Po co być kujonem skoro można się napić i zrobić coś pożytecznego
22 paź 22:45
Sania:
22 paź 22:45