matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie trygonometryczne
Majin K.:
Rozwiąż równanie Icot x −1I = 0
22 paź 19:44
Majin K.:
przepraszam miało być ctg
22 paź 19:46
ICSP:
|a| = 0 ⇒ a = 0 ⇒ cot x − 1 = 0 ⇒ cot x = 1
https://matematykaszkolna.pl/strona/1576.html
22 paź 19:47