matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi
mc:
jak to obliczyć moze ktos to zrobic abym zoaczył jak to sie rozpisuje V=(1+P{3}
22 paź 18:10
Aga1.:
Podaj treść zadania
22 paź 18:14
mc:
V=(1+
√
3
)
3
22 paź 18:18
Aga1.:
zastosuj wzór (a+b)
3
=a
3
+3a
2
b+3ab
2
+b
3
, gdzie a =1, b=
√
3
.
22 paź 19:57