22 paź 16:02
krystek: To zapisuj kolejne zadania i sprawdzimy, Ty masz sprawdzian poprawkowy , nie my!
22 paź 16:04
PuRXUTM: no to ją rób
22 paź 16:04
lolek: dobra przekonaliscie mnie

dzieki za to, pierwsze wyszlo mi C, robie dalej
22 paź 16:07
lolek: drugie b, trzeecie b czwarte a, piate b
22 paź 16:18
krystek: A przecież my nie liczymy.
22 paź 16:19
lolek: e to nie robie
22 paź 16:23
ZKS:
12.
W(x) = 7(x − 5)2 − (x4 − 10x3 + 25x2)
7(x − 5)2 − (x4 − 10x3 + 25x2) = 0
7(x − 5)2 − x2(x − 5)2 = 0
(x − 5)2(7 − x2) = 0
Dokończ.
22 paź 16:29
lolek: (x−√5)(x+√5)−(x−√7)(x+√7)=0
no i pierwiastki : −√5 √5 √7 √7
22 paź 16:34
krystek: 16.04 wyraźnie zapisałam "zapisz swoje obl sprawdzimy"
22 paź 16:40
lolek: dobra juz zrobilem wszystko raczej dobrze btw dzieki
22 paź 16:45