matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Czy możecie pomóc mi w rozwiązanu?
kapi225:
2x
4
− 32y
4
gdzie x=1/
√
2
−1 y=1/
√
2
+1
22 paź 14:54
Monika:
skorzystaj ze wzoru skróconego mnożenia a
2
−b
2
= (a+b)(a−b)
22 paź 15:22