| 52 ! | |||||||||
I Ω I = | = | |||||||||
| 13 ! * 39 ! |
| 48 ! | |||||||||
I A I = | = | |||||||||
| 13 ! * 35 ! |
| 48 ! | 52 ! | |||
P( A) = | : | = | ||
| 13 ! * 35 ! | 13 ! * 39 ! |
| 48 ! | 13 ! * 39 ! | |||
= | * | = | ||
| 13 ! * 35 ! | 52 ! |
| 48 ! *35 !* 36*37*38*39 | 36*37*38*39 | |||
= | = | |||
| 35 !* 48 ! * 49*50*51*52 | 49*50*51*52 |
| 52 ! | |||||||||
I Ω I = | = | |||||||||
| 13 ! * 39 ! |
| 48 ! | |||||||||
I A I = | = | |||||||||
| 13 ! * 35 ! |
| 48 ! | 52 ! | |||
P( A) = | : | = | ||
| 13 ! * 35 ! | 13 ! * 39 ! |
| 48 ! | 13 ! * 39 ! | |||
= | * | = | ||
| 13 ! * 35 ! | 52 ! |
| 48 ! *35 !* 36*37*38*39 | 36*37*38*39 | |||
= | = | |||
| 35 !* 48 ! * 49*50*51*52 | 49*50*51*52 |