matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiory
czerwonykapturek:
Cześć Mamy zbiory: A = { 1,2,3} B = {A, 4} C = {B, 5} Czy prawdziwe są następujące stwierdzenia: A ∊ B i B∊ C i A∉C
21 paź 20:56
czerwonykapturek:
up
21 paź 21:13
czerwonykapturek:
up
21 paź 21:36