matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
działanie na potęgach
marta:
Potrzebuję rozwiązania dla przykładu
4
3
*5
7
+10
6
a=
6*10
3
21 paź 19:29
marta:
up
21 paź 19:52
ICSP:
2
6
* 5
6
* 5 + 10
6
10
6
* 5 + 10
6
10
6
* 6
=
=
=
=
6 * 10
3
6 * 10
3
10
3
* 6
10
3
= 1000
21 paź 19:53