matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
x=2
Dawid:
Jak wyglada wykres funkcji x=2
To bedzie pionowa czy pozioma kreska w układzie ? Moze ktoś wyjasnic , bo mam zaćme ;s
21 paź 16:08
Hajtowy:
Oczywiście na x'ach wartość jest równa 2
21 paź 16:13
Mila:
x=2, y∊R
21 paź 16:19
Mila:
y=1, x∊R
21 paź 16:21