matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbadaj
Daniel:
Pomoże ktoś? Zbadaj liczbę rozwiązań równania mx −(m−3)
√
x
= 1 w zależności od wartości parametru m∊R
21 paź 13:37
Bizon:
podstaw
√
x
=t
21 paź 13:57
Bizon:
mt
2
−(m−3)t−1=0 Δ= ... itd
21 paź 14:00