fizyka
Arczi: yoł jak się liczyło deltę na symbolach w fizyce

mam coś takiego
x1=
x2=
hahah banalne ale nie pamiętam ma wyjść t = 0 ⋁ t = 2v
psinθ/g
21 paź 03:05
Arczi: tzn
t1=
t2=
XD
21 paź 03:05
Arczi: dla jasności znam wzór na deltę.. tylko taka forma powyżej jest kłopotliwa bo nie na liczbach
21 paź 03:56
Saizou : dla ułatwienia
| | a | |
− |
| t 2+V p*sinθ*t=0 i po co delta, jak wystarczy t przed nawias |
| | 2 | |
| | a | |
− |
| t+Vp*sinθ=0 lub t2=0 |
| | 2 | |
21 paź 07:18
Arczi: lool ale kompromitacja z mojej strony XD no ale to już ledwo żywy robiłem o 3 w nocy.
21 paź 20:50