matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
NAJPROSTSZA POSTAC
Bartek:
log
2
t
2
+log
2
3t−log
2
t= ? zapisz w najprostszej postaci. Czy wynik to log
2
3t
2
20 paź 22:17
eni:
ok
20 paź 22:19
eni:
2log
2
t +log
2
3+log
2
t−log
2
t =
2logt+log
2
3
=
log
2
3t
2
20 paź 22:23