matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Linaa:
oblicz x=26
2
0
−13
2
1
: 8*26
1
8
−2*13
1
9
. Wyznacz x
−1/2
20 paź 22:05
eni:
2
20
*13
20
−13
21
x=
=
2
3
*2
18
*13
18
−2*13
19
13
20
(2
20
−13)
13
2
=
=
2*13
18
(2
20
−13)
2
2
√
2
x
−1/2
=
√
=
13
2
13
20 paź 22:17
Linaa:
wielkie dzięki
20 paź 22:22