matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
BARDZO PROSZĘ O POMOC
Karola :
Symetralna odcinka AB przecina go w punkcie C. Wiedząc, że : a) A=(2/3,3) i C =(−3,6) oblicz współrzędne punktu B b) A=(4/5, 0,2) i B=(−1,4, −8,2) oblicz współrzędne punktu C
20 paź 17:59