matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczba
Bel:
32
√
2
Liczba
jest równa ?
4
1
,
5
20 paź 17:14
hajtowy:
4
1,5
= 8
32
√
2
=4
√
2
8
20 paź 17:17
Antek:
4
1,5
=4
3/2
=(2
2
)
3/2
==2
3
= ile
20 paź 17:20