ania: znowu problem:
niby to rozumialam nie jestem pewna czy dobrze robie
log0,2 103√2 - log0,2 5√5 = log0,2 103√2 - log0,2 0,2-3/2 =
log0,2 103√2 + 3/2
czy to jest dobrze bo wlasnie nie wiem?
nie wiem czy log0,2 103√2 tez trzeba rozbic bo jakos nie widze na co by mozna bylo
26 wrz 00:06
Jakub: Możesz to jeszcze dalej pociągnąć
log0,2103√2 = log0,2 5*23√2 = log0,25 + log0,223√2 =
-1 + log0,223√2
26 wrz 00:24
ania: ostateczny wynik wyszedl mi
log0,2 23√2 + 0,5
26 wrz 00:44
Jakub: no i tak jest według mnie dobrze
26 wrz 00:50
ania: jestes moze z wroclawia
26 wrz 00:55
Jakub: Zgadza się z Wrocławia. Skąd wiesz?
26 wrz 00:56
ania: tak w sumie troche strzelalam...
udzielasz moze korepetycji

26 wrz 00:59
Jakub: Kiedyś udzielałem. Teraz już nie mam czasu. Coś jeszcze pamiętam

więc udzielam się na
forum.
26 wrz 01:02
ania: trudno, bede szukac dalej.
26 wrz 01:08
ania: jezeli znasz kogos kto daje korki to jestem chetna...
26 wrz 01:16