Przebieg zmienności funkcji
Lili9: PRZEBIEG ZMIENNOŚCI FUNKCJI − Kto mi to wytłumaczy

?
1. y=
3√(x+2)2 −
3√(x−2)2
2. y=
3√1−x3
5. y=ln(x
2+1)
| | π | |
6. y= |
| x − arc ctg (x) |
| | 4 | |
20 paź 15:24
Lili9:
20 paź 21:01
Lili9: up
27 paź 12:42
Krzysiek: a co tu tłumaczyć, skoro nic nie ma rozwiązane?
już przy jednym przykładzie jest masa roboty a Ty napisałaś 7...
wybierz Sobie jeden przykład i postara się go rozwiązywać, a ktoś z forum sprawdzi czy nie ma
błędu i pomoże jak czegoś nie będziesz wiedzieć.
27 paź 12:54
Lili9: To weź pomóż zrobić przykład 6
27 paź 16:36
Krzysiek: Mogę pomóc sprawdzać i podpowiadać a nie zrobić
Na tyle podpunktów dziedzina,miejsce zerowe itp,itd na pewno umiesz coś zrobić
27 paź 18:58