matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czy y jest liczbą wymierną?
Iwona:
y=
3
√
7+5
√
2
+
3
√
7−5
√
2
5 paź 10:19
tim:
7 + 5
√
2
= 1 + 3
√
2
+ 6 + 2
√
2
=
1
3
+ 3 * 1
2
*
√
2
+ 3 * 1 * (
√
2
)
2
+ (
√
2
)
3
Zauważ coś.
5 paź 10:25
Magda:
Wzory skróconego mnożenia się kłaniają
5 paź 10:47