matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zapisać w innej postaci
megusta:
liczbę 2
√
27
+
√
48
−−−−−−−−−−−− 5
√
3
można napisać jako: a.2 b.3 c.1,2+
√
48
d. 3,2+2
√
27
20 paź 11:34
Kaja:
2*3
√
3
+4
√
3
√
3
*(6+4)
10
=
=
=2
5
√
3
5
√
3
5
odp.a.
20 paź 11:40