wartość funkcji
n: wyznacz wartosc funkcji
| | 2x | |
a) f(x) = log2 |
| (log o podstawie 2) |
| | x+1 | |
b) f(x) = cos(sin x)
| | m | |
nie wiem czy dobrze ,ale w a) wyszlo mi, ze x= |
| czyli m ∊ R − {1} ? |
| | 1−m | |
20 paź 01:36
Kaja: wartość funkcji, ale dla jakiego argumentu?
20 paź 11:18
Antek: Kaju zapewne tu chodzi o zbior wartosci funkcji .
Ale skoro zadal/a takie polecenie to niech mysli
20 paź 11:21
Kaja: Witaj Antku. Domyśliłam się, ale tak jak Ci wczoraj pisałam przy okazji innego zadania − ja
analizuje to co ktoś napisał. A jak ktoś potrzebuje pomocy, to niech dobrze formułuje
pytanie
20 paź 11:23