matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość funkcji
n:
wyznacz wartosc funkcji
2x
a) f(x) = log2
(log o podstawie 2)
1+x
b) f(x) = cos(sin x)
20 paź 01:10
n:
m
nie wiem czy dobrze ale wyszlo mi, ze x=
czyli m ∊ R − {1} ?
m+1
20 paź 01:13