matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Naszkicuj wykres funkcj - nie ogarniam
olusia:
Naszkicuj wykres funkcji: a) f(x)=−3(x+1)(x−2) b) f(x)=−2(x−1)
2
+3 c) f(x)=x
2
+2x+1 d) f(x)=x
2
−2x
19 paź 21:36
tom:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1681.html
Powodzenia ........ "leniuchu"
19 paź 21:37
olusia:
mimo wszystko nie ogarniam
19 paź 21:41