matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
elektorchemia--- pytanie
Liliana:
czesc
czy mogłby mi ktoś polecić jakąś dobrą stronkę o ogniwach i korozji(chodzi o elektrochemie) dzięki z góry
!
19 paź 15:36
bezendu:
https://www.google.com/search?btnG=1&pws=0&q=ogniwa+i+korozji-elektrochemia+
19 paź 15:41