matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
male zadanko
marek94:
(
√
2
x − 1)(
√
2
x + 1) − (
√
2
x − 1)
2
+ (x−
√
2
)
2
, gdy x= −
√
3
19 paź 13:48
marek94:
?
19 paź 14:18
Antek:
(a−b)(a+b)= ...ile (a−b)
2
= ile . wiec licz.
19 paź 14:20