matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
mw:
Rozwiąż równanie
2log x
= 1
log (5x−4)
18 paź 11:59
ICSP:
1. Dziedzina
a
2.
= 1 ⇒ a = b dla b ≠ 0
b
18 paź 11:59
mw:
Wynik będzie 4?
18 paź 12:12
ICSP:
18 paź 12:21