matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
monia:
−2
wiedzac ze cosα=
mozna zapisac tego cosinusa w inny sposob ?
√
5
16 paź 21:08
ICSP:
−2
√
5
=
5
16 paź 21:09
Antek:
−2
√
5
cosα=−
5
16 paź 21:10
monia:
chodzi mi o to ze αzastapic jakos − zapisujac np (to nie jest poprawnie) sin30+cos60 czy cos takiego
16 paź 21:25