pierwistki
karola: p√36+√100
16 paź 18:24
karola: to jest razem pod jednym pierwistkiem
16 paź 18:25
Antek: √36=... ile ?
√100=... ile ? potem dodaj te dwie liczby
16 paź 18:26
Mila:
(√36+√100)12
√6+10=√16=4
16 paź 18:26
karola: a to jest wszytko pod jednym pierwistkiem
16 paź 18:27
Antek: jesli pod jednym to =√136
16 paź 18:27
Antek: zrozumialem to tak √36+100 ale Mila juz napisala jak
16 paź 18:31
karola: ale musi wyjść 4
16 paź 18:31
karola: aha dzikuj e
16 paź 18:32
karola: 3√25√25
16 paź 18:34
Antek: Ma bc tak 3√25*√25 ?
16 paź 18:47
karola: już nic
16 paź 19:09