16 paź 15:14
wredulus_pospolitus:
wskazówka −−− wzory na pole i obwód ... tw. pitagorasa ... i do dzieła
16 paź 15:18
kama: a) P=(5*2√3)/2=5√3
32+(2√3)2=9+12=21
22+(2√3)2=4+12=16
obw=5+21+16=42
b)tak samo: dwa razy Pitagoras
16 paź 15:25
agaga: dobrze?
16 paź 18:52
16 paź 18:54
16 paź 18:59
agaga: ?
16 paź 19:01
agaga: ?
16 paź 19:11
Antek: W a −−− popraw b
2=9+12=21 . wynik dobry
Za chwile sprawdze b bo przyszedl do mnie wnuczek
16 paź 19:14
agaga: a moge wyslac jeszcze jedno zada ie do sprawdzenia?
16 paź 19:19
Antek: B) wyglada dobrze
16 paź 19:23
16 paź 19:24
agaga: ?
16 paź 19:29
Wazyl: Jest ok.
16 paź 19:49